TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Yeni bir hayata "merhaba" demeye hazırlanan gençlerin, en özel ve akıllara kazınan günleri arasında hiç şüphesiz ki düğün günleri gelmektedir. Her insanın yanında muhakkak özel ve anlamlı günler bulunmaktadır. Bu günlerin başında ise kesinlikle düğün günleri yer almaktadır. Düğün günleri, çiftlerin bir ömür boyu birbirlerine "evet" demeye ve hayatlarını beraber geçirmeye söz verdikleri özel anlardan biridir.

Karşılıklı iki kişinin mutluluğa "evet" dediği ve imza attıkları gün olarak tanımlanan düğün günleri, herşeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü ve her detayın incelikle hesaplanması gerektiği özel günlerdir. Bu nedenle yeni bir hayata ve yeni bir başlangıca "evet" diyecek olan çiftlerin, her bir detaya büyük bir incelikle karar vermesi gerekmektedir.

Bu detayların başında ise hiç şüphesiz ki düğün masası çiçekleri gelmektedir. Düğün masa çiçekleri, gelin ve damat için son derece önemli ve büyük bir dikkatle hazırlanması gereken özel bir detaydır.

Birçok çiçek arasında düğününüzdeki renklere ve konsepte en uygun çiçeği seçmeniz, son derece önemlidir. Çünkü düğün çiçekleri, zarafeti ve şıklığı yansıtmalıdır. Bu nedenle gelin çiçeği ile uyum içerisinde olan düğün masa çiçekleri son derece şık durmanın yanında, zarafeti ve uyumuda beraberinde getirecektir.

Bu noktada her ne kadar yapay çiçekler kullanılabilecek olsada, taze çiçeklerin mis kokusu ve şahane güzelliği daha doğru bir tercih olacaktır. Farklı renk ve çeşitte düğün çiçeği tercihleri, bu özel gününüzde sizlere bambaşka hisler yaşatacaktır. Canlı çiçekler kullanılarak tasarlanmış bir düğün masası çiçeği, fotoğraf karelerinde daha sık görünecek ve gelecek dönemlerde size bambaşka hisler yaşatacaktır. Fakat nikah ve düğün masası çiçeklerinin tercihinde dikkat edilmesi ve büyük bir incelikle düşünülmesi gereken bazı kriterler vardır.

dugun-masasinda-kullanilabilecek-cicekler.jpg

Bu noktada dikkat edilmesi gereken ilk detay tercih edilecek çiçek bir diğer kriter ise tercih edilecek çiçeklerin boyutudur. Düğün ve nikah masalarında yer alacak olan çiçeklerin boyutu ve rengi masa ile doğru orantılı olacak şekilde tercih edilmelidir. Herhangi aksi bir durumda, düğün ve nikahtaki uyum ve ahenk bozulacaktır. Düğün masası süslemelerinde masa çiçeklerinin renk uyumu oldukça önemlidir. Uyumlu olacak renklerle kombinlenmiş çiçekler daha şık ve gösterişli bir görüntü ortaya koyacaktır. Taze ve bir o kadar da gösterişli çiçeklerle hazırlanmış olan göz alıcı masa çiçekleri, gelin çiçeğiyle de uyum içerisinde olmalıdır. Bu durum, düğün mekanında bir bütünlük sağlarken aynı zamanda anın tadını çıkarmanızı sağlayacaktır.

Sizlerde şık ve modern çiçeklerle hazırlanmış nikah masası çiçeklerine sahip olmak istiyor ve anın tadını çıkarmayı hedefliyorsanız, Wish Flowers Design web sitemizi ziyaret edebilir tercih edeceğiniz masa çiçeği ile anın tadını çıkarabilirsiniz.

Düğün Masa Çiçekleri

Düğün masa çiçekleri sadece düğünlerde değil her türlü nişan, söz gibi organizasyonlarda tercih edilen ve oldukça şık duran seçeneklerden biridir. Oldukça şık ve gösterişli çiçeklerle hazırlanmış olan düğün masa çiçekleri, göz alıcı güzellikleri ile gelin ve damadı bir hayli mutlu etmektedir.

Düğün masa çiçekleri her türden ve renkten çiçeklerle hazırlanabilen bambaşka güzelliklerdir. Bizler Wish Flowers Design olarak, sektörde yıllardır tanınır ve bilinir olmanın verdiği özgüvenle siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmet ve ürünleri sunmaktayız.

Birçok farklı çeşitte düğün masa çiçekleriyle düğün törenlerinizi renklendirmekte ve özel anlar yaşamanızı sağlamaktayız. Düğün masa çiçeklerinde tercih edebileceğiniz orkideler, lilyumlar, sümbüller, şakayıklar, güller, gerberalar, ayçiçekleri gibi birçok çiçek çeşidi ile düğün organizasyonlarınızın daha şık ve modern gözükmesini sağlayabilirsiniz.

Düğün Masası Çiçek Çeşitleri

Yeni bir hayata "evet" diyecek olan ve bunun için imza atacak olan çiftlerin, düğün masalarının çiçeklerle bezenmiş olması, bu özel anın daha unutulmaz olmasını sağlayacaktır. Bununla beraber düğün masaları için tercih edilecek olan çiçeğin, gelin buketi ile uyumlu olması gerekmektedir. Bu durumda daha şık ve aynı zamanda da modern bir hava yaratabilirsiniz.

dugun-masasi-cicek-cesitleri.jpeg

Fakat bu özel ve anlamlı günde tercih edilecek olan çiçekler bir hayli önemlidir. Çünkü her çiçek bambaşka anlamlar içermenin yanında her çiçek bulunduğu ortama farklı enerjiler yaymaktadır. İşte düğün masa çiçeği olarak tercih edebileceğiniz bazı çiçekler ;

Orkideler

Rengarenk orkidelerin asaleti ve zarafetiyle bezenmiş bir düğün masası, modern görüntüsünün yanında organizasyonun gerçekleştiği odanın havasını ve enerjisini de değiştirecektir. Sizlerde düğünlerinizde, asaleti ve zarafeti on planda tutmak istiyorsanız bu şahane çiçekleri tercih edebilir, böylece düğün merasimlerinin unutulmaz olmasını sağlayabilirsiniz.

Güller

Güllerin, sevgiyi ve saygıyı sembolize ettiği bilinen bir gerçektir. Birbirinden farklı renklerde güllerle bezenmiş düğün masası çiçekleri ile organizasyonlarınızı daha şık ve anlamli bir hâle getirebilirsiniz.

Laleler

Saflığın simgesi olarak bilinen laleler, düğün törenlerinde tercih edebileceğiniz çiçeklerin başında gelmektedir. Bu özel çiçeklerle böyle özel bir günü daha da anlamlı kılabilir ve son derece şık bir görüntü ortaya koyabilirsiniz.

Şakayıklar

Masumiyeti sembolize eden ve şahane renkleri ile göz dolduran bu özel çiçeklerle nişan, düğün organizasyonlarında tercih edilmesi oldukça doğru olan çiçeklerin başında gelmektedir. Düğün masalarınıza şıklığı taşıyacak bu çiçekler, bulunduğu mekânın enerjisini de değiştirecek bir güzelliğe sahiptir.

Sümbüller

Bağlılığı ve sonsuz sevgiyi sembolize ettiği bilinen sümbüller, çiftlerin birbirlerine söz verdiği bu özel günde yer alması gereken ve ortama şıklık katacak olan çiçeklerin başında gelmektedir. Sizlerde nikah törenlerinde bambaşka bir güzellik kazandırmak istiyorsanız, bizlerle iletişime geçebilir bu özel ve şahane çiçekler kullanılarak hazırlanmış düğün masa çiçeklerine sahip olabilirsiniz.

Ayçiçekleri

Bu özel çiçekler, güneşi andıran rengi ile düğün masalarınızı aydınlatacak ve ortama otantik ve nostaljik bir hava katacaktır. Sizlerde nostaljiden hoşlanıyorsanız, bu özel çiçekleri tercih edebilir böylece düğün alanınızı bambaşka bir atmosferde uyum içinde tasarlayabilirsiniz.

Düğün Masa Çiçekleri Fiyatları

Taze ve mis kokulu çiçeklerle oluşturulan en özel ve şık masa çiçekleri, düğün törenlerinde oldukça sık tercih edilen ve üzerinde büyük bir titizlikle düşünülmesi gereken çiçeklerdir. Taze ve mis kokulu nikah masası çiçekleri farklı birçok çeşitte bulunabilmektedir.

Bu özel çiçekler, her insanın zevkine ve tarzına uyum sağlayabilecek tasarımlar haline getirilmekte ve düğün törenlerini renklendirerek canlılık katmaktadır. Tüm bunlarla beraber bu noktada tercih edeceğiniz çiçeklerin fiyatları konusunda bir sonuca varamayabilirsiniz.

Düğün masa çiçekleri için bilmelisiniz ki belirlenmiş net bir fiyat yoktur. Bu çiçek tasarımlarının fiyatları belirlenirken ürünün çeşidi, boyutu, adeti ve tercih edilen firma dikkate alınmaktadır.

Sizlerde şık ve kaliteli düğün masası çiçeklerine uygun fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız bizleri tercih edebilir böylece düğün merasimlerinizi daha da özel kılabilirsiniz.