TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Düğün törenleri en zarif ve şık çiçeklerle bezenmeyi hak eden özel günlerin başında gelmektedir. Nikah çiçekleri ve düğün çiçekleri mevzu bahis olduğunda, çiçek tercihi daha da büyük bir önem kazanmaktadır. Burada düğün sahiplerinin zevkine ve konseptine uygun tercihler yapmak oldukça önemlidir.

Özgün ve farklı birçok çeşidi ile ister vazoda modelleri, ister çelenk modelleri, isterse de buket olacak şekilde tercihler yapabilir, her tercihle bu özel günü bambaşka bir noktaya taşıyabilirsiniz. Farklı model ve çeşitleri ile gelin ve damat adayının bu özel gününü renklendirebilir. Onları mutlu edebilirsiniz. Wish Flowers Design farkıyla, sevdiklerinizin bu özel gününde yanlarında olabilir, birçok farklı çiçek seçeneğimizle web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

dugune-gonderilecek-cicek.jpg

Bir ömür için birbirlerine "evet" diyen sevdiklerinize bu özel gününde yanında olamadığınız zamanlarda, böyle bir güne ortak olduğunuzu ve yanlarında olduğunuzu göstermenin en güzel yollarından biri hiç şüphesiz ki çiçeklerdir. Düğün ve nikah merasimlerinde sevdiklerinizi tebrik etmek yada onları mutlu görebilmek için çiçek buketi göndermek oldukça önemli bir yere sahiptir. Tercih edilebilen mis kokulu ve rengarenk çiçek seçenekleri, bu özel ve anlamlı günün olmazsa olmazlarından biridir.

Düğün çiçekleri renkleri, kokusu ve göz alıcı güzellikleri ile taze ve şık çiçeklerden oluşmalıdır. Bu özel çiçekler, düğün merasimlerinde konsepte uygun olacak şekilde ve içerisinde her zevke ve kesime uygun çeşitleri barındırmaktadır. Böyle özel bir sürpriz ile dünya evine girecek olan sevdiklerinizin yüzünde tebessüm oluştururken, onlara verdiğiniz değeri ve özeni de onlara en doğru şekilde aktaracaktır.

Birbirini seven ve değer veren iki insanın hayatını birleştirdiği ve bir olmaya söz verdikleri bu özel günde, yanlarında sevdiklerini görmek istemeleri kadar doğal bir durum olamaz. Ancak bazen bu bizler için pek mümkün olmayabilir. İşte bu noktada onlara desteğimizi göstermenin en güzel ve anlamlı yolu çiçeklerdir.

Taze çiçek modelleri, doğal olmanın yanında ortamın enerjisini değiştiren farklı özellikleri aynı zamanda güzellikleri ile ilgi çekici ve göz alıcı sunumlarla birlikte gören herkesi kendine hayran bırakacak en ideal hediyelerin başında gelmektedir.

Düğünde Hangi Çiçek Gönderilir ?

Düğünler, insan hayatının en anlamlı günlerinden biridir. Bu yüzden sevdiklerinize bu mutlu gününde onların yanında olduğunuzu göstermeli ve sizi en iyi şekilde temsil edecek çiçeklerle beraber onları mutlu etmeli desteğinizi hissettirmelisiniz. Sevdiğiniz insanların onları bu mutlu ve özel günlerinde mutlu etmek için farklı çiçekler ile oluşturulmuş aranjmanlar tercih edebilir, yüzlerinde gülümsemeye sebep olabilirsiniz.

Sevdiklerinizin bu özel ve anlamlı gününde tercih edebileceğiniz çiçeklerin başında gelebilecek bazı seçenekler ise şunlardır ;

Kırmızı Güller

Tüm özel günlerde olduğu gibi düğün merasimlerinde de kırmızı güller baş tacıdır. Yakın bir dostunuz yada bir aile üyeniz evlendiğinde, onlara bu özel gününde kırmızı güller kullanılarak oluşturulmuş aranjmanlar tercih etmek, onları hem çok mutlu hissettirecek, hemde oldukça onurlandıracaktır.

Şebboylar

Şahane görüntüsü ve mis gibi kokusuyla rengârenk şebboylar, böyle özel ve anlamlı günde sevdiklerinizin yüzünde tebessüm oluşturabilmek için oldukça doğru bir tercih olacaktır.

Gerberalar

Bu özel ve anlamlı çiçekler iyimserliği temsil etmesi sebebiyle de özel günlerde yakın çevreniz için tercih edebileceğiniz çiçeklerin başında yer almaktadır. Farklı renk ve mis gibi kokuları ile düğün merasimlerinde sevdiklerinizi mutlu etmek için oldukça doğru tercihler olacaktır.

Bu özel çiçeklerle beraber tercih edilebilecek birçok farklı çiçek çeşidi ile böyle anlamlı bir günde sevdiğiniz kişileri oldukça mutlu edebilirsiniz. Aynı zamanda orkideler, karanfiller gibi şahane saksı çiçeklerini de seramik ve ayaklı saksılarda olacak şekilde tercih edebilir, bambaşka bir hava yaratabilirsiniz.

Tüm bunların yanında farklı çiçekler kullanılarak oluşturulan düğün çelenkleri de, bu özel gün için oldukça doğru bir tercih olabilir. Ayrıca düğün merasimleri için bir aranjman tercihinde bulunmak istiyorsanız, tek bir çiçek modelinin yer aldığı tasarımları da tercih edebilirsiniz.

Özel günlerde çiçek gönderimi yapmak günümüzde sıklıkla tercih edilen yöntemlerin başında yer almaktadır. Bu yöntem her ne kadar basitmiş gibi görünse de aslında bu hiç kolay değildir.Çünkü konsepte ve zevke göre seçim yapmak oldukça zor ve meşakkatli bir durumdur.

Bu yüzden böyle anlamlı birgün için çiçek tercihi yaparken, daha da dikkatli ve özenli olunmalı ve seçim yapılırken iki kere düşünülmelidir. Burada gelin ve damadın mutluluğunun ön planda olduğu unutulmamalıdır. Tercih ettiğiniz çiçek aranjmanları Wish Flowers Design farkıyla hızlı ve güvenilir şekilde size ulaştırılır. Bu şekilde hem sizin hem de sevdiklerinizin yüzünde tebessüm oluşmasına destek olmaktayız.

Firmamızın web sitesi sayesinde, sizlere sunduğu online sipariş hizmeti ile en uzak mesafeler den bile sevdiklerinize verdiğiniz değeri gösterebilir, onların yüzünde gülümsemeye sebep olabilirsiniz.

Bunlarla beraber vazo çiçekleri yerine daha ilgi çekici olan kutu çiçekleri de bu anlamlı günde tercih edebileceğiniz çiçek modelleri arasında yer almaktadır. Çünkü kutuda çiçekler, nikah ve düğün merasimlerinde tercih edilebilecek kadar naif aynı zamanda da göz alıcı çiçek çeşitlerinin başında gelmektedir.

Son olarak nikah ve düğün çiçekleri gönderirken,mevsim koşullarını da göz önünde bulundurmak ve ona göre tercihler yapmak gerekir. Mevsimin en göz alıcı çiçeklerini kullanarak hazırlanmış çelenklerde, gösterişiyle bu anlamlı güne yakışacak güzellikte olacaktır.

Düğün Çiçekleri İçin Wish Flowers Design Farkı

Düğün yada nikâh merasimlerinde göndereceğiniz özel ve anlamlı günleri daha da değerli kılacak olan çiçekler için Wish Flowers Design her an yanınızda olmaya ve size destek olmaya devam ediyor.

Sevdikleriniz için en özel ve anlamlı günlerde hazırlanan, özel günlere anlam ve değer katacak olan birbirinden şık tasarımlar arasından hem sizin hem de sevdiklerinizin zevkine en uygun seçimleri yapabilirsiniz. Geniş çiçek seçeneği yelpazesi ile yer aldığı Wish Flowers Design web sitesine göz atabilir, böyle bir güne yakışır ve günün anlamına yakışır tercihler yapabilirsiniz.

Tüm özel günler ve anlar zarif sürprizlerle taçlanmayı hak eder. Bu bağlamda hoş hediye seçeneklerinden faydalanmak için seçmiş olduğunuz firmada oldukça önemli bir yere sahiptir. Aksi bir durumda kötü ve solmuş çiçeklerle, sevdiklerinize karşı mahcubiyet yaşayabilirsiniz. Bu sebeple bizleri tercih ederek, hem sevdiklerinizi hemde kendinizi mutlu edebilir, onların yüzünde gülümsemeye neden olabilirsiniz.

Düğün Çiçeği Fiyatları

Düğünlerde yada nikahlarda tercih edilen çiçeklerin fiyatları oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Burada tercih edeceğiniz çiçeklerin, fiyatlarının belirlenmesinde en önemli kriterlerin başında yer alan kriter hiç şüphesiz ki çiçeğin türüdür. Bununla beraber çiçeğin nasıl bir aranjman şeklinde sunulacağı da fiyatında değişikliğin olmasına sebep olacaktır.

Düğün çiçekleri konusunda fiyat açısından en avantajlı fiyatlara Wish Flowers Design' den ulaşabilirsiniz. Web sitemizde yer alan birbirinden farklı çiçekleri inceleyebilir. Rengarenk ve mis kokulu çiçekler arasından dilediğiniz çiçekleri tercih edebilir, sevdiklerinizi düğün merasimlerinde onurlandırabilirsiniz.

Düğünlerde genel itibariyle daha soft çiçekler tercih edilmektedir. Sizler dilerseniz daha soft dilerseniz oldukça renkli çiçekleri tercih edebilirsiniz. Hem sizin hemde karşınızdaki kişinin tarzına ve zevkine uygun çiçekler arasından tercihler yaparak, karşınızdaki kişiye özel bir sürpriz yapabilirsiniz.

Büyük bir özenle ve titizlikle hazırlanmış olan çiçek tasarımlarının elinize ulaşması ile beraber, bu muazzam serüven başlayacak ve masal gibi bugünde, sevdiğiniz yakınınız yada aile üyenizi mutlu edecek ve gülümsemesinin daha kuvvetli olmasını sağlayacaksınız.