TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Evlilik bir çift için gözlerin üstlerinde olduğu, uzun yıllar unutamayacağı günlerin başında gelmektedir. Her bir detayın ayrı ayrı düşünüldüğü ve kusursuz bir şekilde tasarlandığı bu özel günde, tercih edilen önemli aksesuarlarında büyük bir yeri vardır. Bu özel ve önemli günün özel ve önemli aksesuarlarından biride hiç şüphesiz ki, gelin taçları ve gelin buketleridir.

Gelin buketleri ve taçları doğru ve zarif detayların kullanıldığı ve gelinin zevkini yansıtan detaylar dır. Aynı zamanda gelin çiçeği renkleri ve gelin el çiçeği modelleri de oldukça önemlidir. Bu çiçeklerde, renkler arasında muazzam bir uyum ve denge olmalıdır.

Gelin çiçeği tasarımları, bu özel günün ruhunu yansıtan renkler ve çeşitler içermelidir. Gelin çiçeği,gelinlerin bu özel gününde onların şıklığını tamamlayan en kritik parçalarından biridir. Bu sebeple mevsimine ve konsepte uygun olan gelin çiçeklerini seçmek daha doğru olacaktır. Gelin çiçeği olarak açık ve canlı renkler ya da daha soft ve kusursuz renkler tercih edilebilir.

Bununla beraber çiftin hikayesine uygun olarak hazırlanan gelin çiçeği ve damat yaka çiçeği,muazzam bir uyum sağlamalıdır ki,kusursuz bir görüntü ortaya çıksın. Düğün sezonu yaklaşırken hiç şüphesiz ki gelinlerin en heyecanlandığı noktalardan biri birçok çiçek arasında yer alan kendi düğün konseptine uygun olan çiçeklerle, gelin çiçeğini tasarlamaktır. Bu sebeple gelin çiçekleri büyük bir özen ve dikkatle hazırlanır. 

Aynı zamanda gelin çiçekleri tasarlanırken, tercih edilen renklerde büyük bir önem taşımaktadır. Çünkü renkler, psikoloji üzerinde farklı etkilere sahiptir. Bu nedenle gelin çiçeği seçimi oldukça önemlidir.

Gelin Çiçeği Seçimi 

Kadınlar için en özel günlerde biri olan düğün günleridir. Bu nedenle her detayıyla ayrı ayrı ve büyük bir incelikle ilgilenirler. Düğünlerde çiftin büyük bir şıklığa sahip olması gerekir, çünkü bu özel günde tüm davetliler karşısında boy gösterecektir.Fakat bu noktada gelinler damatlara oranla daha çok dikkat ve özen gösterirler. Çünkü kusursuz olmak isterler. İşte bu noktada gelinlik kadınların bu özel gününde, şık gözükmesi için yeterli olmayacaktır.Bunun için gelin saçı, tacı ve en  önemlisi gelin çiçeğinin büyük bir uyum içinde olması gerekir.

en-guzel-gelin-cicekleri.jpg

Gelinler için düğün günlerinde seçilen gelin çiçekleri, büyük bir önem taşımaktadır. Bunun için düğün konseptlerine uygun aynı zamanda doğal görünümlü gelin çiçekleri oldukça tercih edilmektedir. Gelin çiçeği seçimi yapılırken,dikkate alınması gereken ve özen gösterilmesi gereken önemli noktalar bulunmaktadır. Bu özel günlerde seçilecek olan gelin çiçeklerinin gelinlik, saç , makyaj ve düğün konseptiyle muazzam bir uyum içerisinde olması gerekir.

Aynı zamanda gelin çiçeği seçimi yapılırken,düğünün yapılacağı mekânda oldukça önemlidir.Son olarak gelin çiçeğinin gelinin saç modeli ile bir uyum içerisinde olması gerekir. Çünkü gelin çiçeği tercihi yapılırken,küçük büyük her türlü ayrıntıya dikkat etmesi gerekir. Düğün gününde gelinin rahatlığı oldukça önemli bir detaydır. Çünkü gelin ne kadar rahatsa günü o kadar güzel geçer. Bu  yüzden kolay taşınabilir aynı zamanda şık çiçekler tercih etmelisiniz.

En Güzel Gelin Çiçekleri 

Gelin ve damat için özel günlerden biri olan düğün günleri uzun süre verilen bir emek ve çaba ile tasarlanmaktadır. Bu sebeple, düğün günlerinde kusursuz bir görüntü elde edilebilmektedir. Gelin çiçeği gelin ve damadın sevdikleri konseptlere göre tasarlanarak şekillenmektedir. Bu noktada her detay ayrı ayrı düşünülmektedir. Bu detayların başında ise gelin çiçekleri gelmektedir. 

Tasarımı ve şıklığı ile göz kamaştıran gelin çiçekleri birçok farklı çeşidi ile de oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Gül Buketleri 

Şüphesiz ki güller, tüm özel günlerde tercih edilen çiçeklerin başında gelmektedir. Birçok farklı rengi bulunan bu şahane çiçekler,zarif ve modern bir tasarım ile beraber gelin çiçekleri için oldukça doğru tercihler olacaktır.

Ayçiçeği Buketleri 

Güneşe benzeyen rengi ile ayçiçekleri, muazzam ve farklı konseptlere müthiş bir uyum sağlayacak olan gelin çiçeklerinin başında gelmektedir. Vintage bir tasarıma sahip düğün konseptlerine, oldukça yakışacak olan bu şahane çiçekler,tüm zarifliği ile gelinlerin bu özel gününde onlara eşsiz bir görüntü sağlayacaktır.

Lilyum Buketleri 

Lilyumlar zarif görüntüsü ve masum rengiyle,gelinlerin sofistike görüntüsüne muazzam derecede yakışacak çiçeklerin başında gelmektedir. Lilyumlardan hazırlanmış olan bir gelin buketi özel günlerinde göz önünde olan gelinlerin göz kamaştırıcı bir güzelliğe sahip olmasını sağlayacaktır.

Karışık Çiçek Buketleri 

Farklı renkten ve çeşitten çiçeğin bir araya gelerek oluşturduğu gelin çiçekleri,yeşil bitkilerle de  süslenerek,son derece hoş bir görüntüye sahiptir. Bu çiçeği düğün konsepti ile bütünleştirerek tercih eden gelinler, güzelliklerine güzellik katarak tüm gözlerin üstlerinde olmasını sağlayacaktır.

Bu ve bunun gibi farklı renk ve çeşitten çiçek buketlerini tercih edebilir, bu şekilde şahane bir görüntü yakalayabilirsiniz. Bununla beraber seçilen çiçeklerin renkleri de bu noktada oldukça önemli bir yere sahiptir. Çünkü renkler farklı anlamlar taşımaktadır.En özel ve anlamlı günlerin başında gelen düğün günlerinde, tercih edilen aksesuarlar oldukça önemli bir yere sahiptir. Bu aksesuarla rın başında ise gelin çiçekleri yer almaktadır. 

Gelin çiçekleri farklı renk, çeşit ve tasarımları sayesinde, bu özel günlerinde gelinlerin şıklığına  şıklık katmaktadır. Rengarenk çiçekler kullanılarak oluşturulan bu özel aranjmanlar, düğün günlerinde bütünlüğü sağlamaktadır.

Mavi Gelin Çiçekleri 

Günümüzde sıklıkla tercih edilen ve oldukça sevilen renklerin başında gelen mavi, beyaz gelinlikle birleşince, ortaya muazzam bir görüntü çıkarmaktadır. Mavi renk farklı çiçekler kullanılarak oluşturulan karışık gelin çiçeği buketlerinde, sıklıkla tercih edilmektedir.

Mor Gelin Çiçekleri

Asaleti ve zarafeti temsil eden mor rengi,gelin çiçeklerinin de vazgeçilmez renkleri arasında yerini almaktadır. Gelinliğin asaleti ve mor renginin zarafeti birleşince, ortaya şahane ve kusursuz bir güzellik çıkmaktadır. En özel günlerinizde size eşlik eden mor rengi,böyle bir günde de yanınızda olacak ve sizi mutlu edecektir.

Pembe Gelin Çiçekleri 

Beyaz gelinliğiniz ile şahane bir uyum yakalayacak olan pembe çiçekler, kır düğünlerinizde size harika bir eşlikçi olacaktır. Genellikle farklı çiçek çeşitleri ile kombin olarak tasarlanan pembe rengi gelin çiçekleri için harika seçimlerin başında yer almaktadır.

Turuncu Gelin Çiçekleri 

Turuncu bulunduğu her ortama enerji ve güzellik getirmesi ile bilinir. Bu özel günde gelinlerin yanında olarak onlara enerji verecek olan turuncu gelin çiçekleri,atmosferin olumlu yönde değişmesini sağlayacaktır. Kır düğünü yapacak olan gelinlerin, kesinlikle tercih etmesi gereken renklerin  başında yer almaktadır.

Beyaz Gelin Çiçekleri 

Her daim temizliği ve berraklığı temsil eden beyaz rengi, bu anlamlı günde gelin buketlerinde muazzam bir güzellik yaratacaktır. Bu sebeple temiz ve sofistike bir hava ve görüntü yaratmak isteyen gelinler için beyaz gelin buketleri oldukça doğru tercihler olacaktır.

Bu detaylar belirlendikten sonra son olarak tercih edilecek olan gelin buketinin fiyatı oldukça büyük bir öneme sahiptir. Çünkü tüm isteklerin karşılandığı gelin buketlerinde, bütçeye uygunlukta oldukça önemli bir detaydır.

Gelin Buketi Fiyatları 

Düğünü olacak çiftler,gelin çiçeği tercihlerini yaparken fiyat konusunu oldukça düşünmekte ve bu konuyu merak etmektedir. Gelin çiçeği fiyatları kullanılan çiçeğin adeti, türü, rengi ve son olarak çiçeğin tercih edileceği satıcıya göre farklılıklar gösterebilmektedir. 

Bu noktada gelin çiçeği de kullanacağınız ve çiçeğin türünü belirlemeli ve kaç adet kullanacağınıza karar vermelisiniz. Rengine de karar verdikten sonra hangi satıcıdan temin edeceğinizi karar laştırmalı ve fiyat konusunda bütçenize uyum sağlayıp sağlamadığına karar vermelisiniz.

Ancak bilinmesi gerekir ki her bütçeye ve zevke uygun gelin çiçeği bulmak zor değildir.Yapılması gereken dikkatli ve özenli bir araştırmadır. Bu noktadan sonra bütçenize uygun çiçeği bulmak hiç zor olmayacaktır.