TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Birlikteliklerinde bir hayatı paylaşmak için bir yola çıkan gelin ve damat adayı için söz nişan oldukça önemli bir yere sahiptir. En özel günlerinden birinde, sevdiklerinide yanlarında görmek isterler. Sizlerde bu özel ve mutlu günlerinde yanlarında olmak istersiniz, fakat bazı zamanlarda bazı sebeplerden dolayı bu pek mümkün olmayabilir.

Evlilik için atılan ilk adım olan nişan yada söz zamanlarında yanında olamadığınız sevdiklerinize, onların yanında olduğunuzu göstermenin en güzel yollarından biri ise birçok güzel çiçek arasından seçim yaparak bu özel günlerinde onları değerli hissettirmektir.

nisan-icin-hangi-cicek-gonderilir.jpg

Sevdiklerinize bu özel ve anlamlı günde varlığınızı hissettirmek için Wish Flowers & Design olarak her daim yanınızdayız. Sınırsız bir mutluluk beklentisi ile yeni bir hayata adım atan sevdikleri nize, bu mutlu günlerinde destek olmak ve varlığınızı hissettirmek için çiçeklerden daha doğru bir yol olamaz. Çünkü çiçeklerin dili vardır. Duygularınızın karşı tarafa en samimi şekilde iletilmesini sağlarlar.

Birbirlerine aşık ve birbirini seven çiftlerin, hayatlarını birleştirmeye söz verdiği törenlerin başında gelen söz ve nişan törenleri şık ve gösterişli çiçeklerle taçlanmayı hak eden özel günlerin başında gelmektedir.Herkes bu özel günde sevdiklerini baktığı her yerde görmek ve destek olmak ister Çoğu zaman bu mümkün olurken bazı zamanlar, belirli sebeplerden bu mümkün olmayabilir. Bu noktada da taze çiçeklerle hazırlanmış aranjmanlarla sevdiklerinizi mutlu edebilir, varlığınızı his settirebilirsiniz.

Çiçek buketlerinin güzelleştiremediği ortam, mutlu edemediği insan yoktur. Çünkü çiçekler bulundukları her ortamı güzelleştiren, zarif ve nadide canlıların başında gelmektedir. Fakat bu durumlar da çoğu zaman sevdiklerinizin nişanına göndereceğiniz nişan çiçeğinin, nasıl olması gerektiğine karar veremeyebilirsiniz. Bu noktada bilmelisiniz ki, göndereceğiniz nişan, nikâh, düğün çiçekleri konsepte uygun ve kullanılan renklerle uyumlu olmalıdır. Bununla beraber;

  • Gül buketleri
  • Şakayıklar
  • Gerberalar
  • Beyaz Orkideler 
  • Kır Çiçekleri 

Oldukça doğru ve zarif tercihler olacaktır. Bu gibi organizasyonlarda tercih edeceğiniz çiçeklerin, sade aynı zamanda da şık gözükmesi son derece önemlidir.

Nişan Çiçeği Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir ?

Nişan çiçeği tercihleri yapılırken, akla gelen ilk soru nişan çiçeği nasıl olur ? diye sıklıkla merak edilmektedir. Bu sorunun en net cevabı kesinlikle, çiçeğin amacına uygun şekilde tasarlanmış olması gerektiğidir.

Tabi ki çiftin önüne geçmeyecek fakat gösterişiyle oldukça dikkat çekecek bir güzellikte olması gerekir. Bu noktada elbette hangi çiçek türünün tercih edileceği de oldukça önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konudur. Fazla gösteriş istemiyorsanız, birkaç çeşit kullanılarak hazırlanmış aranjmanlar, sizin için oldukça ideal olacaktır. Fakat gösterişli ve dikkat çekici bir çiçekten yanay sanız, ne kadar çok çiçek kullanılırsa gösterişe o kadar yakın olursunuz.

Bununla beraber tercih edilecek çiçek renkleri konusunda da oldukça kafa karışıklığı yaşanmakta ve karar verilmekte zorlanılmaktadır. Nişan çiçeği seçimi yapılırken, konsepte, giyilecek kıyafetin rengine göre seçim yapmak, göz alıcı bir güzelliğe ve müthiş bir uyum sağlanmasına yardımcı olacaktır.

Bunun dışında isteme ve düğün çiçeklerindeki gibi canlı ve mis kokulu çiçekler seçin ki, bu özel  an daha da anlamlı bir hâle gelsin.Hem görüntü hem koku hem de doğal güzelliğe sahip çiçekleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede nişan konseptinizin güzelliğini daha çok ortaya çıkarmış olacak ve göz alıcı bir güzellik yakalamış olacaksınız.

Söz ve Nişan Çiçeği Çeşitleri Nelerdir ?

Söz ve nişan, çiftler için evliliğe atılan ilk adım ve verilen sözün başında gelmektedir. Söz ve nişan çiçeği için tercih edilebilecek birçok çiçek çeşidi bulunmakta ve bu geniş yelpaze sayesinde çok fazla tercih hakkı bulunmaktadır.

Güller, laleler, şakayıklar, sümbüller, kazablankalar bu özel gün için tercih edebileceğiniz çiçeklerin başında yer almaktadır. Tutkulu ve sonsuz aşkı temsil eden kırmızı güller,nişan çiçeği olarak şık bir vazo yada gösterişli bir buket haline getirilebilirken, sade görüntüsü ile laleler veya şakayıklar la hazırlanmış olan aranjmanlarda bu özel güne son derece yakışacak şık tercihler arasında yerini almaktadır.

Fakat burada dikkat edilmesi gereken, hangi çiçeği tercih ederseniz edin gösterişli ve şaşalı bir aranjman hazırlatmak, karşınızdaki kişiye verdiğiniz önemi ve değeri göstermenizi sağlayacaktır.

En İyi Nişan Çiçeği Modelleri 

Nişan çiçekleri sıklıkla buket halinde tercih edilse de, kutuda yada vazoda hatta şık saksılarda da tercih edilebilmektedir. Vazoda hazırlanmış olan nişan çiçekleri, asil ve son derece şık görüntüsü ile tüm gözlerini üzerine çekecek kadar doğru bir tercih olacaktır.

Saksı çiçekleri de tercih edilebilecek bir diğer alternatif seçeneğin başında gelmektedir. Şık ve gösterişli saksılarda tercih edilen nişan çiçekleri,buket dışında farklı bir tasarım isteyenlerin rahatlıkla tercih edebileceği tasarımların başında yer almaktadır.

Son olarak kutuda tercih edeceğiniz nişan çiçekleri farklı bir seçenek olmakla beraber, son günlerde sıklıkla tercih edilen farklı türdeki çiçeklerin aranjman haline getirilerek sunulduğu tasarım ların başında gelmektedir.

Nişan Çiçeği Nereden Alınır ?

Söz yada nişan çiçekleri satın almayı düşündüğünüz zaman, güvenilir ve sıklıkla tercih edilen çiçekler tercih etmek oldukça önemlidir. Öyle ki çoğu zaman karar veremediğinizde, size fikir suna bilecek ve sizi aydınlatabilecek yerleri tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Tercihlerinizi Wish Flowers & Design gibi tüm özel anlarınızda sizinle olan markalardan yapmak,sevdiklerinizin gözlerin de tebessüme neden olacak onların mutluluğuyla mutlu olmanıza olanak sağlayacaktır.

Söz Ve Nişan Çiçeği Fiyatları 

İsteme, söz ve nişan törenlerinde; göz alıcı güzellikleri ile her görenin beğenisini kazanan çiçekler, özel günlerinizde âdeta görsel bir şölen yaratmaktadır. Her dilde her kültürde duyguların en derin şekilde aktarılmasına yardımcı olan çiçekler, en özel duyguları açığa vurma konusunda da oldukça başarılıdır.

Bu sebeple nişan yada söz törenlerinde, özgün ve bireysel bir tercih yapmak isteyenler için oldukça kurtarıcı aksesuarlarında başında gelmektedir.  Wish Flowers & Design olarak bu özel anlara yakışır özgün çiçek tasarımlarıyla, yanınızda olmaya ve sizlere destek vermeye devam edeceğiz. 

Özel günlerde rengarenk ve mis kokulu çiçeklerin yeri her zaman farklıdır. Günümüzde en derin duyguları karşı tarafa aktarmanın en doğru yollarından biri taze çiçeklerdir.

Wish Flowers & Design olarak önemli ve özel günlerinizde eşlik etmekle beraber, kız isteme ve söz, nişan gibi tüm özel günlerde birbirinden farklı çiçeklerle yanınızda olmaya devam edeceğiz.

Söz ve nişan çiçeği fiyatları; tercih edilen çiçeğin modeline, tasarımına, kullanılan çiçeğin türüne ve adetine göre değişiklik göstermektedir. Bu sebeple dikkat edilmesi gereken en önemli detay doğru markadan çiçek siparişi vermektir. Aksi bir durumda, nişan gününüzde istemediğiniz bir tasarımla, istemediğiniz bir izlenim oluşmasına neden olabilirsiniz.

Sizlerde gerekli kriterleri oluşturduktan sonra firmanızdan çiçek fiyatlarınızı alabilir ve özel günlerinizi neşelendirebilirsiniz.

Nişan Çiçeği Siparişi 

Siz nişan çiçek siparişi verirken, sizlere yardımcı olan Wish Flowers & Design olarak en popüler çiçeklerimizle her daim yanınızdayız. Sizlerde bizlerden sipariş verebilirsiniz. Bu sayede en kaliteli ve dayanıklı çiçek tasarımlarına sahip olabilirsiniz. 

Sadece birkaç tıklama ile en gözde nişan çiçeklerimiz arasında karar verebilir,böylece özel günlerinizde olağanüstü bir güzelliğe kavuşabilirsiniz.