TÜM İSTANBUL'A AYNI GÜN TESLİMAT
Siparişini Takip Et
Sepetim0TL

Çiçekler, bireylerin sevdikleri ile arasındaki bağı kuvvetlendiren, binbir türlü çeşide rengarenk görüntüye ve mis gibi bir kokuya sahip olan olağanüstü canlılardır. Çiçeklerin dili vardır ve bu karşınızdaki kişiye ifade etmek istediğiniz duygularınızı en doğru şekilde aktarılmasına yardımcı olur. Özel günlerde yada herhangi bir hatanın telafisi yapılmak istendiğinde karşınızdaki kişiye ne kadar değer verdiğinizi göstermenin de en güzel yollarından biridir.

Sevdiklerinizle bazı zamanlar aranızda yaşanan olaylar, kırgınlık ve kızgınlıkla sonuçlanabilir. Bu tür bir durumda aranızdaki ilişkilerin bozulduğunu hissedebilirsiniz. Bu tür bir durumda haksız olduğunuzu düşündüğünüz dönemlerde, sevdiklerinizden özür dilemek istediğinizde ilk adımı atmak en doğrusu olacaktır. Özür dilemenin yanında bu durumu hoş bir sürprize çevirerek, aranızdaki ilişkinin daha da kuvvetlenmesini ve güçlenmesini sağlayabilirsiniz.

ozur-dilerken-hangi-cicekler-gonderilmelidir.jpeg

Aynı zamanda sevdiklerinize yaşanan kırgınlıklardan dolayı özür dilemek, kimi zaman yeterli olmamaktadır. Bu noktada aranızdaki bağın kuvvetine göre özel ve anlamlı bir hediye seçmek isteyebilirsiniz. Burada seçeceğiniz hediyenin, naif ve herkese hitap edecek bir hediye olması oldukça önemlidir. Tabi ki naif bir hediye denince akla gelen ilk hediye ise hiç şüphesiz ki çiçekler olacaktır.

Mis kokusu ile bulunduğu ortamın havasını değiştiren ve ortamdaki kişileri mest eden bu özel ve şahane hediyeler, şık görüntüsü sayesinde de karşınızdaki kişiyi bir hayli etkileyecektir. Özür dileme çiçeği sayesinde, karşınızdaki kişi mahcubiyetinizden ve samimiyetinizden hiç şüphe etmeyecek ve kendini bir hayli değerli hissedecektir.

Ayrıca özür dilemek için çiçek tercihi yaparak, özrünüze bambaşka bir anlam katmış olursunuz. Aslında burada mevzu çiçek almak değil, karşınızdaki kişiye mahcubiyetinizi göstermek olduğu için daha özenli ve anlamlı çiçekleri tercih edebilirsiniz. Bu şekilde ona karşı olan duygularınızı en doğru şekilde aktarabilirsiniz.

Özür çiçeklerini tercih edeceğiniz zaman içinde bulunduğunuz mevsim koşullarını baz almanız ve bu doğrultuda tercih yapmanız harika ve renkli buketlerle özür dilemenizi sağlayacaktır. Özür dilemek için hangi çiçek uygun diye düşünüyorsanız, yazımızın devamında bulacağınız hoş kokulu ve şahane güzellikteki çiçekleri bulabilirsiniz.

Şahane Güller

Her özel güne anlam ve önem katan çiçeklerin başında hiç şüphesiz ki kırmızı güller gelmektedir. İçinizde en derinlerinizden geçen duyguları, karşınızdaki kişiye yansıtmanın en doğru yollarından biri hiç şüphesiz ki bu çiçeklerdir. Özellikle sevgiliye özür çiçeği aradığınızda bu özel çiçeklere bir şans verebilirsiniz. Böylece aranızda yer alan sorunları çözebilir ve ona karşı olan duygularınızı ve mahcubiyetinizi gösterme şansı yakalayabilirsiniz. Kırmızı güllerin, büyülü kokusu ve göz alıcı görüntüsü ile sevdiklerinize kendinizi affettirebilirsiniz.

Zarif Lilyumlar

İnsanlar bazı zamanlar, hata yapabilir ve bu durumu telafi etmek için özür dilemek isteyebilir. Bu noktada özür dilerken sade bir özrün yanında hoş kokulu çiçeklerde tercih etmek karşınızdaki insana ona verdiğiniz değeri gösterir. Aradığınız bu etkiyi size verecek en doğru çiçeklerden biri ise, kesinlikle lilyumlardır. Lilyumlar, sadeliği ve naifliği ile hem eşinizden hem dostunuzdan aynı zamanda yakın çevrenizden özür dilemek için tercih edebileceğiniz çiçeklerin başında yerini almaktadır. Lilyumlar, birbirinden farklı renkleri ile herkesin zevkine hitap edebilecek çiçeklerden biridir. Buda karşınızdaki kişinin fikirlerine verdiğiniz önemi gösterir.

Naif Orkideler

Kalbini kırdığınız yada onu incittiğiniz insanlardan, özür dilemek için farklı yollar aradığınızda naif görüntüsü ve göz alıcı güzelliği ile orkideler, tam size göre bir tercih olacaktır. Bu özel çiçekler naif yapısı ile karşınızdaki kişiyi bir hayli etkileyecek ve size karşı yumuşamasını sağlayacaktır. Özellikle böyle bir durumda mor orkideleri tercih ederek, iddialı bir giriş yapabilir ve ona ne kadar özel olduğunu hissettirebilirsiniz.

Muazzam Karanfiller

Bu şahane çiçekler, farklı renklere sahip olduğu için her bir rengi bambaşka bir anlam ifade etmektedir. Sevdiğiniz bir kalbi kırdığınızda, karanfillerin renginden yola çıkarak çok daha anlamlı bir hediye seçmiş olursunuz. Özür dileyeceğiniz kişiye olan sevginizi ve saygınızı göstermek için bu şahane çiçekleri tercih edebilir, böylece etkili bir özür dileme şansına erişebilirsiniz.

Saflığın Sembolü Papatyalar

Saflığı ve temizliği sembolize eden papatyalar, her zevke uyum sağlaması ile bilinmektedir. Sevdiğiniz birinin kalbini kırdığınızda, ona karşı olan samimiyetinizi göstermek için bu özel çiçekleri tercih edebilirsiniz. Böylece etkileyici ve renkli papatyalar ile şahane bir özür dileme şansına ulaşabilirsiniz.

Özür Dilemek İçin Şahane Çiçek Aranjmanları

Çiçekler birçok etkiye sebep olabileceği gibi kalpleri yumuşatma gibi pamuk bir etkiye de sahiptir. Kırılmış kalpleri onarmanın en güzel yollarından biri olan bu şahane canlılar, farklı çiçek çeşitleri ile karşınızdaki kişiye verdiğiniz değeri ve önemi en özel şekilde anlatmanıza yardımcı olacaktır.

Farklı çiçek türlerinin bir arada kullanılarak hazırlandığı çiçek aranjmanları, kırdığınız kişiye karşı göndermek için harika seçeneklerin başında gelmektedir. Güller, lilyumlar, orkideler ve daha pek çok çiçek çeşidi kullanılarak oluşturulmuş olan aranjmanlar, ortaya şahane bir görüntü çıkmasını sağlıyor. Olağanüstü bir tasarıma sahip olan bu çiçeklerle dileyeceğiniz bir özür sayesinde, karşınızdaki kişiye onun sizin için ne kadar değerli ve özel olduğunu hissettirebilirsiniz.

Bizler Wish Flowers Design olarak, sizlere karşınızdaki kişiyi özel hissettirecek birçok aranjman hazırlamaktayız. Hazırladığımız bu aranjmanlardan herhangi birini tercih edebilir, böylece sizin için değerli olan kişiye samimiyetinizi gösterme şansını elde edebilirsiniz.

Özür Dileme Çiçeklerinin Özellikleri

Beyaz güller, hatanın farkındalığını ifade edeceği ve yeni bir başlangıcın sembolü olacağı için özür dileme çiçeklerinin başında gelmektedir. Özür dilemek için tercih edeceğiniz çiçek tasarım ve aranjmanlarında karmaşıklıktan uzak ve sade tercihler yapmanız, sizin için daha doğru olacaktır.

Çiçeklerin beyazı, özür dilemek için açıklama yapıldıktan sonra bembeyaz bir yolu temsil eder. Özür dileyeceğiniz kişi kim olursa olsun, bir özür notunun eşlik ettiği beyaz yada sade bir buket özür dilemek için oldukça doğru bir seçenek olacaktır. Özür dilemenin birçok yolu vardır. Bunların en güzelini ve özelini tercih etmek ise tamamıyla size kalmış bir durumdur. Sevdiklerinize onlara verdiğiniz değeri göstermek istediğinizde, çiçeklerin güzelliğinden faydalanabilir aranızdaki bağı kuvvetlendirebilirsiniz.

Özür Çiçeği Fiyatları

Karşınızdaki kişiye karşı özrünüzü, sadece tek bir cümle ile ifade etmek bazen yeteri kadar etkili olmayabilir. Sevdiğiniz kişi ile aranızdaki bağı göz önünde bulundurarak özür dileyeceğiniz kişiye özel bir hediye tercih etmek isteyebilirsiniz. Ancak burada tercih edeceğiniz hediye, herkese hitap edebilecek bir hediye olmak zorundadır. Hoş kokusu ve şahane güzelliği ile çiçekler, tam size göre bir hediye tercihi olacaktır.

Rengarenk duruşu ile farkını ortaya koyan çiçekler, özrünüzü klasik bir özrün dışına çıkaracaktır. Wish Flowers Design; söz konusu çiçek olduğunda üst düzey kaliteden ödün vermeyecek derecede kaliteli ve canlı çiçekleri sizinle buluşturmaktadır. Geniş çiçek yelpazesini yer aldığı firmamızın web sitesinde her zevke hitap edebilecek, özür dileme çiçeği mevcuttur.

Uygun fiyat ve kaliteyi sizlere bir arada sunarak, sevdiklerinizi değerli hissettirmenize yardımcı olmaya çalışacağız. Sizlerde Wish Flowers Design farkını yaşamak istiyorsanız, web sitemizi ziyaret edebilir, böylece mis kokulu ve şahane güzellikteki çiçekleri adrese hemen teslim etme şansına erişebilirsiniz. Wish Flowers Design ile içinde bulunduğunuz mevsim koşullarından yola çıkarak, renkli ve mis kokulu bir buket ile özür dileyebilir, sevdiklerinizi özel hissettirebilirsiniz.